Keskustelu: Sepänkylän keskustan vaiennettu taksitolppa

Keskustelu julkistettu Ilkka-Pohjalaisessa 26.4.2021

Mustasaaren Sepänkylän keskustaa on viime vuosien aikana kehitetty voimallisesti. Äskettäin valmistunut Ellyntori luo uusia mahdollisuuksia järjestää eri tapahtumia alueelle. Hotellin, eri alojen kaupat, apteekki ja viimeisimpänä juuri perustettu lääkärikeskus keräävät alueelle ihmisiä, jotka tarvitsevat taksipalveluja. Kunnan rakentama taksitolppa- alue tököttää tyhjänä. Vaasan Ulataksin hallitus päätti yksipuolisella päätöksellä siirtää tolpan Kivihakaan. Tämä päätös on kovin ristiriitainen kunnan palvelujen kannalta.

Nyt on aika lyödä nyrkkiä pöytään ja palauttaa taksitolppa takaisin yhdeksi palvelupisteeksi Sepänkylääni. Toimitaan kaikki yhdessä, kunnan virkamiehet, poliitikot sekä alueen yrittäjät, erityisesti taksiyrittäjät. Nyt on aika laittaa tämä asia kuntoon.

 

MIKAEL FREDMAN, YRITTÄJÄ, RANNIKKO-POHJANMAAN YRITTÄJIEN PUHEENJOHTAJA
MUSTASAARI

Kommentoi