Äänestä minua!

Nimeni on Mikael Fredman, ja minulla on palava kiinnostus ja sitoutuminen yrittäjyyteen ja paikallispolitiikkaan. Odotan innolla, että saan olla mukana vaikuttamassa kotikuntani Mustasaaren politiikassa. Haluan työskennellä sekä kuntalaisten, että vahvan ja elinvoimaisen kunnan puolesta tässä jatkuvassa kehityksessä. Tavoitteeni on, että Mustasaaresta tulee Suomen yrittäjäystävällisin kunta Suomessa!

Minulla on vankka kokemus yrittämisestä ja johtamisesta, sillä olen ollut vuosia osa omistaja ja toimitusjohtaja lääkärikeskus Promedissa. Tällä hetkellä johdan sosiaali- ja terveysalan (SoTe) konsulttitoimistoa. Minulla on myös pitkä kokemus kunnallisista rakenteista, sillä olen työskennellyt vuosien ajan yhteistyössä kuntien kanssa. (Viimeisen viiden vuoden ajan minulla on ollut luottamustehtävä toimia Rannikko-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtajana. Luottamus uusittiin vuodelle 2021-2022.)

Äänestäjäni saavat viestinviejän, joka vie kuntalaisten tärkeitä asioita eteenpäin - oikealla tavalla.

Olen liikemies, joka haluaa, että kuntalaiset saavat sitä palvelua, mihin heillä on oikeus.

 

Haluan jatkaa työskentelyä kunnan terveys- ja sairaanhoitopalveluiden puolesta. Jos saan kuntalaisten luottamuksen näissä vaaleissa, haluan valvoa kunnan etuja hoitosektorilla, ja edustaa kuntaa hyvinvointialalla.

Yrittäjyys

Visioni on, että Mustasaaresta tulee Suomen yrittäjäystävällisin kunta!

Terveyden- ja vanhustenhoito

Kaikkien ammattiryhmien tulee tuntea palvelut ja saada käyttää niitä palveluita, joita kunnassa on, ja joihin heillä on oikeus.

Koulut ja päiväkodit

Haluan suojella kyläkouluja ja -päiväkoteja. Lapsissa ei saa säästää, he ovat yhteinen tulevaisuutemme! On myös tärkeää, että päivähoitoa on saatavilla molemmilla kotimaisilla kielillä, sillä siitä on hyötyä alueen rikkaalle liike-elämälle.

Mikael Fredman

Yrittäjä

Urani alussa työskentelin 15 vuotta kuntatason sairaanhoidossa, suurimman osan ajasta akuuttihoidossa. Omistauduin työsuojeluun, ja sen kautta heräsi kiinnostukseni työterveyshuoltoon.

Mitä olen tehnyt

Työskentelin 20 vuotta Medicentran, Pohjanmaan Röntgenin ja Terveystalon johtotehtävissä. 2008 siirryin sivuun, ja perustin työterveysyritys Promedin. Promedissa toimin konsernin johtajana, kunnes jäin eläkkeelle 2010-2020 vuodenvaihteessa.

Mitä teen nyt

Yrittäjän elämää en ole kuitenkaan jättänyt vielä taakseni. Olen perustanut uuden yrityksen, joka tarjoaa konsulttipalveluja kunnallisille ja yksityisille hoitopalveluille. Olen myös mukana useamman yrityksen ja asuntoyhtiön hallituksessa.

Asun omakotitalossa Sepänkylässä vaimon ja koiran kanssa. Pidän puuhailusta kotona ja puutarhassa. Meillä on kaksi aikuista lasta, jotka ovat jo lentäneet pesästä.

En fräsch förmåga i Korsholms politik

Mikael Fredman, yrittäjä ja puheenjohtaja

Minulla on aloittelijan etu, näen politiikan uusin silmin ja ilman ennakkoluuloja.

UUTISET, ASIAT JA LAUSUNNOT

Monituottajamalli

MONITUOTTAJAMALLIA SOVELLETAAN MYÖS SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLTOPALVELUIHIN Monituottajamalli tarkoittaa, että kunnan vastuulla olevat palvelut voidaan tarjota useille eri palveluntuottajille. Jos sosiaali- ja terveydenhuoltouudistus etenee, johtaaa se todelliseen kuntauudistukseen,

Read More »

Mustasaari – yrittäjäystävällinen kunta

Suomen Yrittäjät on tehnyt kuntavaaliohjelman, joka tukee kuntien yrittäjiä. Yrittäjäjärjestön aktiivina (Rannikko-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtaja) tuen näitä ajatuksia. Jos kunnassa ei olisi yrittäjiä, kuka huolehtisi palveluista

Read More »

Seuraa matkaani sosiaalisessa mediassa:

Seuraa matkaani instagramissa